Mus

4 pelaajaa, 40 korttia. Espanjalainen mus on hieman pokeria muistuttava panostuspeli, mutta se on paripeli, eikä sitä pelata rahasta.

Conquiàn

2 pelaajaa, 40 korttia. Varhaisin länsimaissa tunnettu rommipeli on conquiàn, melko yksinkertainen eteläamerikkalainen kaksinpeli. Esittely, ei sääntöjä.

Scopone

2-4 pelaajaa, 40 korttia. Italian suosituimpiin peleihin kuuluva scopone muistuttaa paljon kasinoa. Peleillä on kuitenkin myös mielenkiintoisia eroja. Esittely, ei sääntöjä.

Tressette

3-4 pelaajaa, 40 korttia. Tressette on yksi Italian suosituimpia pelejä. Se on harvinainen valtiton pistetikkipeli. Kolminpelinä se tunnetaan nimillä terziglio tai calabresella. Esittely, ei sääntöjä.

Coteccio

3-7 pelaajaa, 40 korttia. Italialainen misääripeli coteccio johtaa kuolemiin, mutta elävien kirjoihin pääsee takaisin, kun maksaa lääkärille palkkion. Esittely, ei sääntöjä.

Hombre

3 pelaajaa. 40 korttia. Espanjalainen klassikkopeli, joka valloitti koko Euroopan 1600-luvulla ja toi korttipeleihin tarjoushuutokaupan. Klassikko on edelleen mielenkiintoinen ja kokeilemisen arvoinen peli. Esittely, ei sääntöjä.