Slovenialainen tarok

3–4 pelaajaa, 54 kortin tarok-pakka. Slovenialainen tarok on hienostunut pistetikkipeli, joka on parhaimmillaan neljällä pelaajalla vaihtuvin parein pelattuna. Peli on helpompi oppia kuin monimutkaisimmat tarot-pelit, mutta tarjoaa silti paljon päänvaivaa pelaajille.

Anarchy

3-5 pelaajaa, 52 korttia. Anarchy on omaperäinen tikkipeli, jossa kortit pelataan yhtä aikaa ja mukana on pommeja heittelevä anarkisti.

Zheng Fen

3-6 pelaajaa, 52 korttia. Kiipeämispeliä ja pistetikkipeliä yhdistävässä zheng fenissä pitää päästä eroon korteistaan ja kerätä samalla paljon pisteitä. Esittely, ei sääntöjä.

Tantony

3-4 pelaajaa, 36 tai 52 korttia. Tantony on ovela tikkipeli, jossa tikin voittaja saa valita, kenelle tikki menee. Pelaajat saavat pelin aikana kiinteän määrän tikkejä, joten huonot on heitettävä muille. Esittely, ei sääntöjä.

Tressette

3-4 pelaajaa, 40 korttia. Tressette on yksi Italian suosituimpia pelejä. Se on harvinainen valtiton pistetikkipeli. Kolminpelinä se tunnetaan nimillä terziglio tai calabresella. Esittely, ei sääntöjä.

Stovkahra

4 pelaajaa pareittain, 32 korttia. Historiallisen trappola-pelin elävä muoto löytyi Romanian Baanaatista. Stovkahra on kiehtova pistetikkipeli neljälle. Esittely, ei sääntöjä.