Hold’em-pokerit

2-10 pelaajaa, 52 korttia. Maailman suosituin pokeripeli juuri nyt on Texas Hold’em. Sen muunnelma Omaha on myös suosittu peli, etenkin suomalaisten pokeriammattilaisten keskuudessa.

Avopokerit

2-10 pelaajaa, 52 korttia. Sökö on suomalaisten suosikkipokeri. Muita suosittuja avopokeripelejä ovat viiden ja seitsemän kortin stud, razz ja london lowball, joiden säännöt löydät myös täältä.

Pokeri

2-10 pelaajaa, 52 korttia. Uhkapelien kuningas pokeri on kenties maailman suosituin korttipeli. Pokerista on lukemattomia muunnelmia, tsekkaa täältä perussäännöt, jotka pätevät aina.

Aasi

4-12 pelaajaa, 52 korttia. Tässä lastenpelissä pitää saada käteen neljä samaa korttia, sen jälkeen on oltava nopea, ettei jää aasiksi. Hauskasta pelistä on monta muunnelmaa.

Viimeinen tikki

2-10 pelaajaa, 52 korttia. Kaikista tikkipeleistä yksinkertaisin sopii kortinpeluun oivallisesti alkeiden opiskeluun, mutta myös aikuisten rahapeliksi.

Twenty-five

2-10 pelaajaa, 52 korttia. Irlannin kansallispeli on vauhdikas ja helposti opittava tikkipeli, kunhan vain sisäistää korttien hieman erikoisen arvojärjestyksen. Esittely, ei sääntöjä.